Nyttja ditt ROT-avdrag

Forsbergs plåtslageri i Östhammars kommun

Vi på Forsbergs Plåtslageri har vår kompletta verkstad i Östhammar. Sedan starten 1965 är vi fortfarande ett familjeföretag som gått vidare i generationer. Med lång erfarenhet, stor kunskap och egen verkstad utför vi gediget plåthantverk till såväl företag som privatpersoner. Vi hjälper dig med plåtarbetet. Allt från fönsterbleck till kompletta takbyten.

Östhammars kommun

Våra kunder finns främst i trakterna i och omkring Östhammar. För att underlätta större byggnationer för dig som privatperson, samarbetar våra kompetenta plåtslagare med andra entreprenörer i branschen. Det innebär att du inte behöver anlita och blanda in fler entreprenörer om du till exempel ska lägga om ditt hustak. Vi levererar en totalentreprenad, samordnar allt och ser till att arbetet blir ordentligt genomfört. Och vi är även den person du har kontakt med genom hela processen.

Plåtverkstaden i Östhammar

I Östhammar har vi även vår egna kompletta verkstad med tillhörande plåtlager och en plåtbutik. Förutom köp av plåt hos oss, får du goda råd av en riktig fackman.

Plåt och Ventföretagen

Eftersom vi har hängt med ett tag, nästan ett halvt sekel, har vi hunnit bli ett väl inarbetat företag med god ekonomi och hög kreditvärdighet. Det är inte bara en trygghet för oss, utan även för våra leverantörer och för dig som kund. Vi är även medlemmar i branschorganisationen Plåt och Ventföretagen.

Att vi på Forsbergs Plåtslageri lyckats vara verksamma i över femtio år är något vi är stolta över och vi hoppas få fortsätta många många år till.