Nyttja ditt ROT-avdrag

Plåtbutik med plåt och yrkeskläder i Östhammar

Vi på Forsbergs Plåtslageri är inte bara plåtslagare, vi har en plåtbutik också. Här hittar du produkter så som; fasadplåt, takplåt, vindskivor, fönsterbleck, list, beslag, skorstensbeslag, stuprör, hängrännor, snörasskydd, takstegar och ventilationsutrustning. Listan kan göras ännu längre.

Plåt är ett tidlöst material du kan lita på

Plåt är ett fantastiskt material att arbeta med och det finns nästan inga begränsningar till vad du kan använda den till. Ett hållbart och tidlöst material du kan lita på. Med mer än femtio års erfarenhet inom området, har vi de flesta svaren som rör plåt. Vi hjälper dig gärna med råd och tips. Behöver du en certifierad fackman, ja då vet du vart du kan vända dig. Så välkommen till vår plåtbutik i Östhammar!

YRKESKLÄDER & SKOR

I vår plåtbutik i Östhammar kan du förutom plåt även handla yrkeskläder. Vi har ett brett utbud av allt från arbetsjackor till knäskydd och handskar. Eftersom vi är återförsäljare till Snickers, är det bara kvalitetsprodukter vi säljer.

Skyddsskor

Att ha bekväma och säkra skor är också viktigt om du har ett yrke som kräver kroppsarbete. Därför har vi även skyddsskor i en mängd olika utföranden och märken.

Välkommen att handla din mundering hos oss. Vi lovar att du blir rätt klädd för att kunna ta i ordentligt och ändå vara på den säkra sidan.